DriveBy Disco

THE CIRCUS COMES TO TOWN…

DriveBy Disco is disco met een twist. We fuck shit up. We rocken de vloer met een all-out mix van originals, mashups, remixes, bootlegs & samples, varierend van funk tot punk, hiphop totpop, rock, indie, drum ‘n bass, electro; je kan ‘t zo gek niet bedenken, wij draaien het. Ons motto is: er is zo weinig tijd en zoveel muziek, play that tune! Tegelijkertijd desnoods. We nemen dingen niet zo heel serieus. Niets is heilig en popmuziek al helemaal niet.

DriveBy Disco is schatplichtig aan de dansvloer. Dat is een anderszins volstrekt nutteloze ruimte die gevuld en regelmatig onder de voet gelopen dient te worden. DriveBy Disco heeft meerdere verschijningsvormen, maar we zijn gecreëerd voor en gedoemd tot het DriveBy Disco-Circus. Dat betekent ballonnen, rookgeweren, danseressen, beatboxers,Masters of Ceremonies, clowns en veel venijnig feest. We nemen maar één ding serieus, en dat is disco. DriveBy-stylee.

Evil Clowns at the decks

DJ’s: Spit Vicious & Slideshow Bob

NEW MASHUP ON SOUNDCLOUD

METALLICE VS BASSNECTAR VS NO DOUBT;

‘ENTER DOUBTMAN’

CONTACT
email: jaro@eklectic.nl

DriveBy Disco-Lite.
Als je denkt: Leuk voor m’n vrienden, maar ik zie mijn moeder/collega’s/hockeymeiden niet zo van disco naar dubstep remixes springen, dan is er DriveBy Disco-Lite. Meer de bekendere tunes, het iets beter gebakende pad, maar net zo avontuurlijk gebracht en strak doorgemixed. Voor bedrijfsfeesten en andere evenementen met een brede doelgroep passen wij ons naadloos aan. Altijd geslaagd, en we spreken uit ervaring. Deze module kan ook uitgebreid worden met danseressen, acts, ballonnen, rook en licht. Er kan veel, en alles is bespreekbaar. Hieronder staat een voorbeeldmix. Denk er aan, het is maar een voorbeeld, we kunnen net zo makkelijk een andere richting op als dat gewenst is (bijvoorbeeld meer salsa, rock, etc.)

DriveBy Disco-Lounge
Ook als er geen dansvloer is komen we graag. DriveBy Disco-Lounge betekent allerlei fijne muziek van 1950 tot nu, met zorg en liefde samengesteld. We leggen een behaaglijk klanktapijtje. Je kan twee dingen doen: er naar luisteren of erop liggen. Voor cafe’s en de kleinere feestjes, en voor de leuk. Voor een klein prijsje.

een klein voorproefje;

YouTube voorvertoningsafbeelding