De Linkse Kerk (Paasboodschap)

Spit Vicious, the killer clown...hehehehe!

Aangezien ik bij de linkse kerk behoor, iets waar ik door de rechtse kerk op gewezen ben, leek het mij tijd eens te bezien waar het geschreeuw precies tegen mijn kerk nou precies over gaat. Ik geef toe, kerken zijn meestal fout omdat ze een loopje nemen met God’s woord, maar die van mij kent geen goden dus dat is goed geregeld. Dat de hogepriesters van ons geloof zich vaak onterecht verrijken en schijt hebben aan het volk is menselijk, helaas, en van alle kerken thuis. Rechts heeft dat zelfs gewoon in hun catechismus staan. Het mag blijkbaar.
Nou krijgt mijn kerk de schuld van alles. Van ‘de toestand in ons wereldje’, zeg maar, vrij naar G.J.B. Hilterman. Hmm. Zou kunnen, niets cynisch is mij vreemd. Als Moeder Theresa een serial verkrachtster zou zijn geweest had dat mij niet verbaasd. Ik kan veel aan.
Er vanuit gaande dat er een machtspositie nodig is om een land in de ellende te storten moeten we dus kijken naar de regeringen in ons land sinds de Tweede Wereldoorlog.
“Naar zittingsduur in dagen hebben we deze coalities gehad:
Christelijk/liberaal 10142 dagen
Christelijk/sociaaldemocratisch 3832 dagen
Christelijk/liberaal/sociaaldemocr. 3804 dagen
Sociaaldemocr./Liberaal 2891 dagen
Christelijk (zonder toeters en bellen)2031 dagen
Ofwel: we zijn 62% van de tijd geregeerd door een midden/rechts kabinet, 29% van die jaren door een midden/links kabinet en 9% werd gevuld door een louter rechts kabinet.” (bron http://sargasso.nl/archief/2008/09/02/max-j-molovichrechts-is-het-nieuwe-links/)
Hmm. Zou links zo link zijn geweest dat ze als een groep duistere Illuminati de goed bedoelende rechtse meerderheid volledig in de luren hebben gelegd? Welke maatregelen kan ik me herinneren die Nederland geen goed hebben gedaan? Oh, ik weet er eentje: privatisering van algemene nutsbedrijven die diensten leveren als gas, licht, het spoor, parkeerbeheer  etcetera. Daar heb ik nog dagelijks last van. Helaas betreft het hier een rechtse hobby, dus die vlieger gaat niet op. De banken? Rechts, toch, merendeels, dunkt me.
Ok, iets meer m’n best doen. Asielbeleid! Hatsekidee, linkse hobby, zeker, maar dus altijd in nauwe samenwerking met rechts bedacht en uitgevoerd, blijkt uit het coalitierapport. Wij hebben nu het strengste vluchtelingenbeleid in Europa, mede dank zij… links? Rechts? Rita Verdonk? Vertel het maar. Thee drinken! Linkser kan bijna niet, behalve in Engeland.
Stel, ik heb ruzie met mijn buren. Kort gezegd kan ik twee dingen doen; oorlog of thee drinken. Ik ben tegen oorlog, dat kan namelijk altijd nog, en je hoeft er vaak niet om te vragen. Christenen schijnen daar zelfs twee wangen voor te hebben, al kan ik me Verhagen niet voorstellen in zo’n rol. Tsja, wat kan ik zeggen: tien jaar portier geweest, zonder ego mijn werk gedaan en heel-veel thee gedronken. Works like a dream.
Misschien moet ik het omdraaien; wat zijn nou echt heel erg linkse hobby’s, door de vermaledijde linkse kerk per decreet uitgevaardigd en kennelijk door grotendeels rechtse kabinetten uitgevoerd?
Nou, daar gaat ie dan. Ik kom op ziektekostenverzekering, pensioen, sociale zekerheid, vakantiegeld en woonrechten. Als jullie het niet erg vinden blijf ik voorlopig lid van de Linkse Kerk. Halleluja, Amen. En fuck you..;-)

Spit Vicious, DriveBy Disco

Dit bericht is geplaatst in Jaroblog, Jarotekst. Bookmark de permalink . Trackbacks en Reacties zijn beide tijdelijk gesloten.